Personal trainer

Aan Huis: Personal trainer voor Conditie/Core-Stability

JollyJumpers aan huis als Personal Trainer, dat kan! Voor conditieopbouw, spierversterken of flexibliteit en balans 

Train je liever in je eigen vertrouwde omgeving? JollyJumpers komt bij je thuis met speciaal op jouw afgestemde oefeningen voor de conditie of het oefenen van de spiergroepen. En dit alles in je eigen tempo, in je eigen ruimte of, als het prachtig weer is, in de tuin!! Mits er genoeg ruimte is kunnen maximaal 2 personen meedoen aan de training.

Cursisten met problemen die niet op te lossen zijn met de gegeven oefeningen of meer know-how vereisen, verwijzen wij door naar de huisarts.

 

Core Stability

Ook kunnen er lessen Core stablity aan huis worden gegeven

Hiermee maken we met behulp van verschillende disciplines het lichaam soepel, in balans en vooral sterk.

De invulling van de lessen, bedacht door Jolly Jumpers, gaan uit van het idee om op een rustige manier te werken aan houding en spierversterking en het vinden van balans in lichaam en geest.[expander_maker id=”5″ more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Door het versterken van “Core” of wel het middengedeelte van het lijf: buik, rug etc. kunnen klachten aan bijvoorbeeld rug of knie beter worden voorkomen of zijn ze soms te verhelpen. En de conditie zal er op vooruit gaan

De lessen zijn voornamelijk opgebouwd rond oefeningen uit Yoga, Pilates, maar ook uit dans en stretching.

Jolly Jumpers legt zich niet vast op volledige Yoga of Pilates of andere soorten (trainings-) methodes. Onze mening is dat er in honderden jaren steeds mensen zijn geweest die baanbrekend onderzoek hebben gedaan naar de juiste manier van bewegen. Daarbij vooral gelet op zwakke plekken in het menselijk lichaam en in de menselijk geest, Hoe kunnen we beiden sterker maken. Wij denken dat het goed is om van deze beproefde methodes belangrijke aspecten toe te passen en zo een balans te vinden die het geheel van de work-out sterker maakt. Zo komen de oefeningen uit Pilates veelvuldig voor.

In de lessen wordt ook gebruik gemaakt van Vinyasa Yoga (Flow) en losstaande Asana’s (poses) die niet al te moeilijk zijn en langer worden aangehouden om te kunnen voelen wat de houding met het lichaam doet.

De oefeningen zijn niet te moeilijk en voor iedereen te volgen.

In combinatie met oefeningen uit Dans en stretching en ook de bekende “gym” oefeningen geeft dit uitgebalanceerde lessen, met genoeg uitdaging.

Muziek is bij deze lessen vooral zacht en rustig en geeft niet het ritme aan, zoals bijvoorbeeld bij Conditietraining.

[/expander_maker]