Reviews

Fijne lessen

15 mei 2018

Met veel plezier ga ik al een jaar of 8 naar de conditietraining van Kitty. Er is elke 3 weken een nieuw programma in een heel fijne sfeer. Bij geen enkele andere sport hield ik het zo lang vol en ik ben van plan nog lang te blijven komen!

Karen C

soepel blijven

9 mei 2018

Al heel veel jaren 1 keer in de week even aan je lijf werken op een professionele manier doet een mens goed. Daarbij een juf die begaan is met je en ook alternatieve oefeningen voor je heeft als je lijf even niet zo goed mee wilt doen. Ik ben altijd blij als ik weer ben geweest. Dank je wel Kitty voor al die jaren fijne en ook gezellige lessen.

Kitty

16 jaar bij Kitty

2 mei 2018

Al 16 jaar ben ik op les bij Kitty. Ik behoor niet tot de jongsten, maar ik kan nog steeds prima meedoen en voel me er voldaan bij. Er zijn altijd alternatieven als een oefening te zwaar is. Er heerst een gezellige sfeer, om de soms gortdroge humor kunnen we lekker lachen, dus dat is ook nog eens goed voor je humeur. Verder heeft ze meestal leuke muziek waar ik van kan genieten. Ik knoop er nog eens 16 jaar aan vast!

Anne

Bewegen voor iedereen

30 april 2018

Afwisselend, professioneel, goede aanpak van de spiertjes, een lekker muziekje erbij en iedereen kan meedoen. Mocht een oefening iets te uitdagend zijn wordt er altijd een alternatief geboden. Met een gezonde dosis humor weet Kitty iedereen ervan te overtuigen dat bewegen, op wat voor manier ook, goed voor je is.

Esther

Sterker

26 april 2018

Elke drie weken een totaal ander programma waarin weer andere lichaamsdelen onder de loep worden genomen en altijd verrassende muziek. Kitty is betrokken creatief en goed in haar vak. Ik ga nu zes of zeven jaar en heb het gevoel dat mijn lichaam sterker is geworden door Kitty’s lessen. Ik ga altijd met plezier.

Renata

Happy energy!

22 april 2018

Gezellige lessen die eindigen in een voldaan gevoel. In een fijne groep goed bezig zijn met je lijf, waarbij Kitty let op de goede uitvoering van de oefeningen. Doordat het programma elke 3 weken weer anders is, kom ik al heel lang elke week graag bij Kitty sporten.

Karin G.

prima

14 april 2018

Sinds ik de cursus volg geen problemen meer met mijn elleboog

Johan

prima gegeven lessen

13 april 2018

Docent geeft afwisselende en professionele lessen. En ook nog eens erg leuk.

Elisabeth

submit review