Workshop Creatief Dansen op jouw manier

Bij de workshop IMPRO Dans of creatief dansen op jouw manier, ligt de nadruk op “jouw” manier. De manier waarop je omgaat met de muziek of de zaal of  jouw gevoel daarop, geef jij zelf aan.

Alles is vrij en veel mag. Je hoeft niet te kunnen dansen, ritmegevoel te hebben of je totaal te kunnen geven. Het gaat om jouw invulling en beleving..

De Workshop begint met een Warming Up, om de groep losser, zaalvrij te maken. Niet iedereen heeft het in zich om meteen, in een misschien nog onbekende groep, zichzelf helemaal te geven. En het is ook wel lekker om de spieren op te warmen voor je aan de slag gaat.
Elke les heeft een ander thema en ook een ander soort muziek. Van Pop naar Salsa, van Hiphop naar jaren 50. Je krijgt informatie over het thema en oefeningen om het thema aan te voelen. We werken niet met combi’s of een dansje. Het gaat helemaal alleen om jouw gevoel op de muziek.
Na de oefeningen die je alleen of met meerdere doet, werken we het thema uit en kun je helemaal je eigen ding gaan doen.

Per seizoen worden er 5 Workshops van 1 1/2 uur per keer gegeven. De lessen zijn op een vrijdagavond van 20.00-21.30 uur

Het aantal lessen kan, in overleg , verlengd worden naar 8.

De kosten bedragen €60,-  of €12,50 per les inclusief koffie of thee.

Minnimaal aantal deelnemers is 12, maximaal 24.